Karriärcoacherna mobil

Om oss

Ewa Helander - Stockholm 
Grundare av Karriärcoacherna och certifierad coach/karriärcoach, föreläsare samt
stress-och friskvårdsterapeut.

Ewa har över 20 års erfarenhet som försäljning- och marknadsföringschef inom
hotell- och konferensbranschen. Hon har även arbetat som rekryteringskonsult och nu på senare år coach med inriktning på livsstilsförändringar och livs- och karriär. I grunden har hon en Bachelor of Business Administration inom marknadsföring, vilket hon sedan kompletterat med att utbilda sig till Stress- och Friskvårdsterapeut
samt certifierad Coach. Ewa har även certifierat sig i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC och vidareutbildat sig inom livs- och karriärcoaching samt ACT-baserad Coaching. Hon är medlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council)

Tel: 0708-67 84 87
E-post: ewa@karriarcoacherna.se 

Anette Kumlin Jonsson - Stockholm & Nyköping
Certifierad coach med inriktning på livs- och karriärcoach, föreläsare samt stress- och friskvårdsterapeut.
 
Anette har 20 års erfarenhet från arbetsförmedlingen varav 10 år med rehabilitering i samarbete med försäkringskassan där hon framgångsrikt hjälpt långtidssjukskrivna/långtidsarbetslösa personer tillbaka till sitt arbete eller hitta ett annat arbete.
Hon är utbildad till certifierad coach och stress- och friskvårdsterapeut och inriktat sig mer mot livs- och karriärcoaching och för att hjälpa individer att hitta rätt i livet och på arbetet.

Anette är även certifikat i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC samt är medlem
i EMCC (European Mentoring & Coaching Council.)

Tel: 073-22 810 88
E-post: anette@karriarcoacherna.se

Åsa Hasslin - Göteborg och Västsverige
Certifierad coach med inriktning på livs- & karriärcoaching och chefscoaching.

Åsa har över 20 års erfarenhet av ledarskap från roller som affärsområdeschef,  produktionschef och avdelningschef inom olika organisationer och branscher.Hon har även arbetat som affärsutvecklare och projektledare.

Hon har i grunden en medicinkandidatexamen i biomedicin och är även certifierad coach (ICF, ACC) utbildad på Gothia Akademi i Göteborg och medlem i ICF (International Coach Federation). Certifierad i kommunikations- och beteendeprogrammet Extended DISC och under utbildning till förändringsledare hos Gothia Akademi.

Tel:073-309 55 20
E-post: asa@karriarcoacherna.se

MaskrosoR.

Som du säkert märkt har vi valt vackra utblommade maskrosor i våra bilder. För oss symboliserar de att livet ständigt pågår och att vi ibland är på väg mot något nytt och spännande. Dessutom vet vi alla att maskrosor är starka, vackra och klarar mycket mer än man tror. Precis som du ;-)