Karriärcoacherna mobil

Framtidssamtal för medarbetare

I dessa Coronatider funderar många av oss på framtiden. Vi arbetar hemifrån och vardagen ser annorlunda ut: Mer egen tid men också nyheter och förändringar i världen får oss att börja fundera på vår egen roll och framtiden. Dessa tider sätter igång många tankar som sagt.

Vi märker just nu en ökning av de som hör av sig till oss för att reda ut om man ska tag och göra det där man alltid drömt om eller bara ta reda på vad man egentligen vill. Ska jag vara kvar på mitt nuvarande jobb eller ska jag göra något helt annat? Eller kanske ska jag plugga?
Kommer jag ens ha kvar min tjänst om några månader?

Antagligen vet du som arbetsgivare inte ens  säkert vad som kommer att hända i er organisation, men när det väl vänder, vill ni då inte veta hur era medarbetare tänker? Vilka vill vara kvar och vilka går i andra tankar? Självklart kan man ju ställa frågan rakt ut: "Vill du vara kvar eller funderar du på att göra något annat?" Frågan är hur många ärliga svar ni får? (När många av era medarbetare inte ens vet det själva .)

FRAMTIDSAMTAL FÖR DINA MEDARBETARE
Vi erbjuder s k "Framtidsamtal" för medarbetare där de tillsammans med en certifierad coach får hjälp att reda ut dessa frågor.
Samtalen är 1 timme och man träffar sin coach individuellt via Skype eller Teams. Samtalen är konfidensiella men också en startpunkt för era forsatta samtal med era medarbetare. Samtalen är frivilliga, men erbjuds till alla som vill. 
(Det finns naturligtvis möjlighet att lägga till flera samtal.)

VARFÖR BETALA FÖR DETTA NÄR DET ÄR SÄMRE TIDER?
Då är vår fråga till dig? Har ni råd att inte ha motiverad och engagerad personal, just i dessa tider?

Nyfiken eller vill du ha en offert? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig :-)