Karriärcoacherna mobil

Livs- & karriärcoaching - i Grupp

NYHET! Vi är så glada att vi nu kan presentera en ny variant av vårt livs- och karriärplaneringprogram. Detta vänder sig till dig som inte vill/har möjlighet att gå vårt individuella program. Vi har valt ut de allra viktigaste delarna från vårt individuella Livs- och karriärplaneringsprogram och tack vare att det hela sker i grupp kan vi erbjuda det till ett mycket förmånligt pris. Andra fördelar med att göra det i grupp är att du får lära känna och bolla frågor med andra i liknande situation, vilket skapar intressanta diskussioner, infallsvinklar och nya idéer.

Programmets syfte är att hjälpa dig att finna din nya väg i karriären och livet.
Det ska hjälpa dig att känna dig säkrare på vad du vill, vad du kan och vad du behöver. Programmet stärker din självinsikt, din självkänsla och ditt självförtroende. Hitta balansen i livet, finn arbetsglädjen och motivationen.

Innehåll

  • Nulägesanalys: kartläggning av var jag står idag
  • Självinsikt: vem är jag och vilka är mina personliga egenskaper
  • Inventering av kunskaper, färdigheter, intressen och värderingar
  • Sammanfattning samt alternativa vägar
  • Handlingsplan, mål och delmål (Individuella coaching)
  • Uppföljning


Upplägg
Sätt själv ihop en egen grupp med 6-8 personer (t ex kompisgänget, grannarna, kollegorna),  och kontakta oss så hittar vi datum och tider som passar just er. Antingen träffas vi på vårt kontor i Stockholm eller så fixar ni egen lokal dit vi kommer. (Milersättning kan tillkomma)

Kostnad
6 träffar à 2 timmar inkl uppföljning + personlig handlingsplan med din coach: 5 990 kr
Om du efter avslutat program önskar individuell coaching har du möjlighet att göra det till en kostnad av 1 500 kr/ samtal.
 

Vill du ha mer information kontakta oss på info@karriarcoacherna.se eller ring oss på 0708-67 84 87.

Samtliga ovanstående priser inkl moms och gäller endast för privatpersoner.
 
Varmt välkommen!